Køb et “Jazz band” en plakat af Alex Franci Hansen

450,00DKK

Beskrivelse

Det er da bare Københavner Jazz billede når det er bedst. Her er nogle gæve musiker der spiller Jazz med hele københavn som baggrund. Der bliver koncentreret spillet. “Kan du hører de fede toner?” lyden vælter da bare ud af billedet, ellers har man jo rig lejlighed til det når der er Jazz festival i København. Det skal man aldrig ikke gøre, men man kan jo også bare vælge denne prægtige plakat af Alex Franci Hansen og lade sig forfører til de glade sommer jazz dage, der heldigvis bliver holdt hver sommer i København, som vi vil nødig undværer.

Men indtil da kan du også bare købe den fede plakat af det fede jazz band af maleren Alex Franci Hansen og drømme dig tilbage i dine stuer til de fede dage og det koster kun et engangs beløb på 450 kroner. Det får du både forsendelse og kunstnerens autograf eller signatur på plakaten.

Du kan ved at skrive til os på www.kunstmedmusik.dk bestille at billedet skal trykkes på rigtigt lærred og evt indrammes, det gøres naturligvis for en mer pris, som vil blive oplyst når du skriver til os

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Køb et “Jazz band” en plakat af Alex Franci Hansen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *