Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER
kunstmedmusik.dk sælger billedkunst i form af fotos eller grafik, der bliver gengivet på fotopapir af god kvalitet, så farverne træder kraftigt frem. Farverne er kraftigere end på skærmen, men kan afvige i forhold til skærmen.
 
kunstmedmusik.dk modtager betaling med bank overførelse. Når du køber i webshoppen, sendes varen når pengene er registreret og indbetalt på kunstmedmusik.dk  konto,
 
Alle beløb er i danske kroner + moms,
 
LEVERING
kunstmedmusik.dk leverer på alle hverdage, ved ordre inden kl. 12
 
Leveringen sker med POST DANMARK.
 
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.
Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, og der er to års reklamations ret. Er der væsentlige mangler ved varen, kan du få en del af købesummen tilbage eller ophævelse af købet.
 
Reklamation gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.
 
Ved returnering. Rettes der henvisning til og reklamationer sendes til
Jan Fischer-Nielsen
 
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav
 
Hvis der er aftalt refusion, bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb
 
FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages fuld retur ret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag vi modtager ordren. Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. For at udøve fortrydelsesretten skal  du meddele os det  i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail.
 
Fortrydelses fristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelsen af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesretten er udløbet.
 
Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden levering end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato , hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges de ingen former for gebyr som følge af tilbagebetalingen
 
Returneringsomkostninger skal De selv afholde.
 
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen
 
Meddelelsen skal gives pr. mail på kunstmedmusik@kunstmedmusik.dk I mailen skal de gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte deres fortrydelsesret. (Du kan også vælge at benytte vores fortrydelse formular og sende med retur. Den finder De her(Kontakt)
 
fortrydelse
 
Varens stand når du sender retur
Du hæfter kun for eventuelle forringelser af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastlås varens art, egenskaber og på den måde, den fungere på. Med andre ord du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 
Hvis du har klager inden for EU kan du klage via det her link: http://ec.europa.eu/odr
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
For at modtage hele købsbeløbet må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen og ikke tage den egentlig i brug
 
Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til: Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
Hvis Du har klager indenfor EU kan du klage via det her link: http://ec.europa.eu/odr
 
(Vi forbeholder os ret til at ændre eller opdatere disse regler, f.eks. en anden betalingsform, eller andre fornyelser på kunstmedmusik.dk)