Gratis musik spilleliste af Jan Fischer-Nielsen

Her under en del af min musik, der er noget af det som jeg syntes at I skal høre gratis, da jeg ikke syntes det er helt godt nok til at lægge til salg. Men jeg har ind i mellem lagt nummer som jeg egenlig syntes egner sig til salg. Jeg regner også med at jeg vil begynde at udgive noderne til nogle af melodierne her, som vil komme til salg. Den her liste kan blive udvidet, det vides ikke i skrivende stund, hvordan jeg lige gør det eller om jeg gør det.

Hvis du finder en melodi her, du gerne vil bruge i din egen video kan du bare skrive til mig og jeg laver en speciel geninnspilling af den, hvis det kan lade sig gøre. Dette er dog ikke gratis.Og hvis du er billede kunstner kan jeg lave specielle videoer, som jeg har gjort med Alex´s Franci, hvor vi kan lave et samarbejde om at sælge din kunst.

Musik og noder til salg, kommer snart.

Jeg skal også lige tilføje at musikken ikke er blevet mastereret så derfor er de meget rå i deres form og lydstyrke man skal især passe på når man har spillet den sidste melodi, da den er meget lavt indspillet og derfor vil man sikkert skrue op for lyden og i det øjeblik at den spiller forfra i spillelisten skal huske at skrue ned for lyden da det første nummer er i mere normal styrke, så pas på for så for du nemlig et gevaldigt chock og det vil jg ikke tage ansvar for