Velkommen til Alex Franci Hansen

Alex Franci Hansen
Alex Franci Hansen maler, sanger og meget andet
Jeg har den glæde at præsentere min første rigtig kunstner på disse sider. Det er mig en stor ære at få lov til at have det samarbejde med Alex Franci Hansen og jeg håber at vores samarbejde kommer til at række ud over bare det, at jeg kan få lov til at sælge af hans fantastiske flotte plakater.Som i sig selv er en fantastisk gave at få lov til.Jeg håber også snarest, at kunne præsentere en musik video, hvor i jeg vil spille noget af mit musik til hans flotte billeder.

Alex er ikke bare en stor fantastisk billede kunstner og har jo også en fantastisk opera stemme, som jeg heldigvis enkelte gange har nydt og lyttet på værtshuset Skindbuksen i København.Han skulle også være en habil fløjtist, jeg er egenlig ikke rigtig klar over hvad man kalder en sådan, men man fløjter udelukkende ved at forme mundens læber. Jeg tror alle er klar over hvad jeg mener, men hvad man kalder en person, der er en mester i det ved jeg ikke i skrivende stund

Men altså velkommen Alex

Køb Rådhuspladsen på plakat
Køb stemnings billeder fra nyhavn