Min youtube kanal

Jeg kommer lige pt til at arbejde mere med min Youtube kanal. Da det er vigtigt at få den op og stå. Jeg håber jo at også at andre ser de muligheder der ligger I an samarbejde med mig og få musik og billeder til at gå op i en højer enhed. At vi faktisk både kan sælge billeder og musik og at vi faktisk kommer til at hjælpe hinanden. Vi præsentere både min musik og billederne. Billederne kan jo laves som plakater og derfor er det jo nærliggende at sælge billederne som plakater. Der vil også være mulighed for at der nu bliver vist annoncer på mine websider. det har der ikke været før. 

Jeg vil nok arbejder mere pt på min you tubekanal end at jeg vil skrive her.

Men hvad sker der ellers. Ja jeg har gang i spiller fast på jernbanecafeen i Reventlowsgade 16 tror jeg er gadenumret en gang om måneden. den 2. mandag i måneden og jeg har en sang gruppe i Single Rock Cafe om fredagen, hvor man kan komme ned og synge med os hvis man ellers melder sig ind i foreningen.

Man kan sagtens blive frivillig hos mig, med mulighed for fast job. der er masser af lave. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *